WELOVECOLLETTE vzw

Een hart voor kinderen met Cerebrale Parese
U kan giften storten op rekening BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw.
Gelieve contact op te nemen indien u een factuur wenst.

Meer info   Initiatieven  Sponsors  Trooper  Media

JC Cars

JC Cars verleent WELOVECOLLETTE vzw financiële steun. JC Cars is een jong bedrijf in Sint-Niklaas met meer dan 10 jaar ervaring in de autosector en aangesloten bij Autoprofit. Hierdoor krijgt u altijd de beste service voor uw wagen (alle merken).

Tuinconcepten Jan

Tuinconcepten Jan sponsort WELOVECOLLETTE vzw. Bij deze tuinaannemer uit Oostmalle kan u terecht voor het volledige gamma diensten: aanleg, bestratingen, beregening en onderhoud.

Lubretec

Lubretec steunt WELOVECOLLETTE vzw! Lubretec is het aanspreekpunt en unieke bron voor de aanschaf van alle innovatie hulpmiddelen die nodig zijn om Lubrication Reliabity in de praktijk om te zetten. Zo is Lubretec de invoerder en verdeler van wereldgerenomeerde produkten van FluidDefense : Oil Safe, Label Safe, Grease .De Lolle Potters Triatlon

Het Oostmals geburt De Lolle Potters schonk 1 euro per inschrijving van hun jaarlijkse triatlon aan Collette haar revalidatie. De triatlon ging door op zaterdag 29 juni in Oostmalle. Een geslaagde editie én een mooi bedrag van 325 euro voor het goede doel.

The United Crew

Vrienden van verschillende eenheden van de Lokale Politie van Antwerpen voorzagen een collectebus (spaarvarken) tijdens hun jaarlijkse fuif. De inhoud van 540 euro schonken zij - via de IRON MAN van Dirk Van Camp - aan Collette haar revalidatie.

Collectebus Megafit Oostmalle

In de fitness MEGAFIT te Oostmalle heeft men een lege proteïnebus omgevormd tot colletectebus. De inhoud van 30 euro schonken zij - via de IRON MAN van Dirk Van Camp - aan Collette haar revalidatie.Sponsors Café Collette

Een initiatief georganiseerd door de ouders van de klasgenootjes van Collette met dank aan :