TRAINM

De missie van het Antwerpse neuro revalidatiecentrum TRAINM is om kinderen en volwassenen met neurologische aandoeningen te helpen in hun revalidatie, met meetbare resultaten. TRAINM maakt gebruik van robotica om te revalidatie te bevorderen. Zo bieden zij sessies aan waar de patiënt kan stappen aan de hand van een staprobot, de handfunctie oefenen aan de hand van een robot en trainen in een virtuele gym.

Impact

Het doel van TRAINM voor CP-management is om de onafhankelijkheid van de persoon en de betrokkenheid van de gemeenschap te maximaliseren door middel van een multidisciplinaire en geïndividualiseerde aanpak. Behandelingsdoelen kunnen zijn: verbetering van het stappen, wandelen, evenwicht, coördinatie, arm- en handfunctie, spraak, cognitie en vermindering van spasticiteit.

Aanpak

Het hooggekwalificeerd medisch team ontwerpt patiëntspecifieke behandelprotocollen die zich aanpassen aan de vorderingen van elke patiënt, met behulp van innovatieve technologieën en gegevensgestuurde revalidatietools. Op die manier kunnen ze uw herstel meten en waarmaken, ongeacht de oorzaak of de ernst van het ziektebeeld.

Proces

Evalueren
Het team van neurotherapeuten beoordeelt uw medische geschiedenis en doet een volledige evaluatie om een op maat gemaakt behandelingsprotocol op te stellen, waarbij uw doelen en doelstellingen worden afgewogen tegen wat TRAINM gelooft dat mogelijk is.

Meten
Elke beslissing die TRAINM neemt, is gebaseerd op gegevens. Ze gebruiken een gevestigde evaluatiematrix, naast op sensoren gebaseerde robotica en 3D-camera’s om uw controle en bewegingen te kwantificeren, zodat ze echt herstel en compensatie van elkaar kunnen onderscheiden. Ze stellen een baseline vast en meten de voortgang ten opzichte van de hersteldoelen om de voortzetting van het behandelprotocol te rechtvaardigen.

Vaststellen
Op basis van de evaluaties en metingen, zal het team uw herstelmogelijkheden beoordelen, realistische hersteldoelen stellen en een behandelprotocol en tijdlijn op maat ontwikkelen om de doelen te bereiken.

Therapie
TRAINM is het eerste en enige poliklinische neuro-revalidatiecentrum dat patiënten gepersonaliseerde, intensieve therapieën aanbiedt begeleid door een team van artsen en therapeuten, gekoppeld aan niet-invasieve hersenstimulatie, neurotechnologie, virtuele realiteit, neurogaming en robotica.

Vooruitgang meten en beoordelen in functie van de doelstelling
We blijven uw voortgang meten tijdens uw behandelingsprotocol. Zo kunnen we precies zien hoe goed u vooruitgaat en indien nodig wijzigingen aanbrengen in de behandeling.

Bereiken
Of ze nu groot of klein zijn, we stellen realistische hersteldoelen en streven ernaar ze te bereiken.

Getuigenissen


Contact

TRAINM NV
Quellinstraat 38
2018 Antwerpen
Telefoon 03 283 02 23
Email info@trainm.com
Website www.trainm.com