Partners
WELOVECOLLETTE VZW

Een hart voor kinderen met cerabrale parese

Partner worden?

Wilt u WELOVECOLLETTE VZW sponsoren? Wij hebben altijd financiële middelen nodig. U kan steeds een gift doen en hiervoor een sponsorfactuur ontvangen. Denkt u WELOVECOLLETTE VZW op een andere manier te kunnen helpen? In beide gevallen horen wij dit graag van u!

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar wij al onze partners zijn. Jullie allemaal zijn mee verantwoordelijk voor de enorme vooruitgang die Collette boekt én voor al het moois dat WELOVECOLLETTE VZW kan ondernemen tov andere kinderen en projecten. Dankjewel! Jullie hebben een hart voor Collette, een hart voor kinderen met cerebrale parese én vooral een hart van GOUD!

– Voorzitter Collette vzw

Partner Goud

Dankjewel voor jullie bijdrage aan WELOVECOLLETTE VZW

SPONSOR dankzij jullie STEM

Dankzij jullie stem, werd WELOVECOLLETTE VZW gesponsord

Torfs Fonds 2020

Met een totaal bedrag van €100 000 geeft TORFS steun aan projecten in binnen- en buitenland. Projecten die zich inzetten om mensen te helpen en werken rond gezondheid, armoede, onderwijs, ondernemerschap… Ook de dieren worden niet vergeten. TORFS steunt 108 projecten waaronder WELOVECOLLETTE VZW. Met een sponsoring van 1000 euro zijn wij hen enorm dankbaar! Hopelijk kunnen er mooie dingen verwezenlijkt worden met de steun.

TROOPER-Droom 2019

Honderden verenigingen stuurden hun droom naar Trooper vzw. Het publiek kon stemmen wat zij de mooiste droom vond. WELOVECOLLETTE VZW kreeg de 1e publieksprijs. De droom voor dolfijnentherapie in Curaçao voor Collette kreeg daardoor een financieel duwtje in de rug van 3000 euro. Bedankt Trooper vzw, KBC en Studio100 voor deze fantastische bijdrage.

Mevrouw Spaghetti 2020-2021

Met dank aan :

Verjaardagsbenefiet Jurgen

Met dank aan Jurgen De Ranter en handelaars