Summerbreak '18

#welovecollette

Op 6 augustus 2018 organiseerden vrienden van de Lokale Politie van Antwerpen een zomerevenement in Club Regatta aan het Galgenweel op Linkeroever. Een BBQ, wakeboardevent en grote afterparty brachten samen 3950 euro op.

De opbrengst van dit evenement ging integraal naar een goed doel.

Het goede doel dat gekozen werd, is een fundraising ten voordele van Collette.

Collette kreeg ten gevolge van een langdurige bevalling een herseninfarct. Ze liep hierdoor een ernstig hersenletsel op in de rechterhersenhelft. Dit heeft een motorische beperking met uitval in de linker lichaamshelft tot gevolg. Ze kan haar linkerarm niet gebruiken en stappen gaat moeizaam. Om haar kansen te maximaliseren traint ze 3 à 4 keer per week met de kinesist en gaat ze minstens 1 keer per week naar TRAINM. TRAINM is een neurorevalidatiecentrum, dat trainingen met robotica aanbiedt. Ze stapt er in een staprobot die haar het juiste stappatroon aanleert en haar spieren traint. Op termijn zal ze ook met een robot gericht op de handfunctie oefenen.

Wij, de ouders, trekken een groot deel van de revalidatie terug van de mutualiteit, maar er rest ook nog een grote som die jaarlijks door ons dient neergeteld te worden. Vooral het neurorevalidatiecentrum is heel nieuw en wordt nog niet terugbetaald. Desondanks biedt haar dit de best mogelijke kansen en daarvan willen wij dit als ouders haar niet weerhouden.

De collega's en vrienden wilden ons hierbij financieel steunen, daardoor hebben ze gekozen om de opbrengst van het evenement aan Collette haar revalidatie te schenken.

Van 17u00 tot 24u00 konden jullie in een uitzonderlijke setting genieten van een BBQ en uw wakeboardkunsten tonen, terwijl alles begeleid werd op de beats van 3 top-dj's. Daniel Bovie (Official) , Sven Van Hees en DJ Gee. Zij draaiden de zwoelste en trendy beats, terwijl jij kon genieten van de ondergaande zomerzon op de Regatta Beach Club te Antwerpen linkeroever.

Vuurspuwers, steltlopers, close up magic... Maakten de avond nog magischer!

Summerbreak '18 bracht 3950 euro op!


Thank You all.