Steun
WeloveCollette vzw

Een hart voor kinderen met Cerebrale Parese

Mevrouw Spaghetti

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020 doen wij een spaghettislag ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW. Dit voor de inwoners van Malle (Westmalle – Oostmalle), Zoersel (Dorp – Sint-Antonius en Halle) én Rijkevorsel. Gezien de coronacrisis zullen wij dit uiteraard volgens de lopende regelgeving doen. U dient vooraf de spaghetti te bestellen via het online bestelformulier. De uiterste besteldatum is dinsdag 30 juni. U kan kiezen uit verschillende levermomenten. Wij brengen de heerlijke spaghetti met de nodige voorzichtigheid tot aan uw voordeur… Gemakkelijk én smakelijk!

Snel doneren via Bancontact

Storten kan vrijblijvend

U kan WELOVECOLLETTE VZW steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van WELOVECOLLETTE VZW op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens anoniem doneren via Bancontact.

Waarom steunen?

Collette vzw is een niet gesubsidieerde vereniging zonder structurele inkomsten en sinds bij de start in 2019 geleid door ouders. Voor de werking is Collette vzw volledig afhankelijk van giften. Uw schenking helpt ons de vzw uit te bouwen tot iets moois en zoveel mogelijk al onze doelstellingen waar te maken.

In september 2019 richtten de ouders van Collette, een meisje van 4 jaar met hersenverlamming (cerebrale parese) en een zware vorm van epilepsie, WELOVECOLLETTE VZW op (afgekort COLLETTE VZW). Hiermee willen zij de levenslange revalidatie van Collette verder bekostigen. Los van de revalidatie van Collette, willen ze de website / het infopunt verder uitbouwen en infobrochures over cerebrale parese creëren. Als ultieme droom/doel hopen ze dat Collette ook andere kinderen/mensen in een gelijkaardige situatie kan helpen met de opbrengsten van haar vzw.

U kan giften storten op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE VZW.

  • Doelstelling 1 : bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Collette
  • Doelstelling 2 : ontwikkeling informatieplatform website – brochure ed.
  • Doelstelling 3 : andere kinderen, mensen met cerebrale parese en projecten helpen – opkomen voor hun rechten

Wij verkeren nog niet in de mogelijkheid om fiscale attesten uit te reiken gezien de jonge anciënniteit van onze vzw. We stellen alles in het werk om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen.

Doelstellingen WELOVECOLLETTE VZW

Doelstelling 1

Bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Collette.

Doelstelling 2

Ontwikkeling van een infopunt, website en brochure over cerebrale parese.

Doelstelling 3

Andere projecten en kinderen met cerebrale parese ondersteunen en opkomen voor hun rechten.

Giften

U kan WELOVECOLLETTE VZW steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van WELOVECOLLETTE VZWop het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens anoniem doneren via Bancontact.

Steun met uw bedrijf

U kan met uw bedrijf WELOVECOLLETTE VZW steunen door contact op te nemen met info@welovecollette.be. Dit kan zowel een geldelijke steun zijn als een sponsoring van producten. De producten kunnen gebruikt worden tijdens één van de evenementen of verkocht worden ten voordele van de VZW. Uiteraard zullen wij, indien wenselijk, uw bedrijf en/of sponsoring vermelden op onze website. Wij schrijven facturen uit.

Trooper

U kan uw online aankopen bestellen via webshops op Trooper. Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar WELOVECOLLETTE VZW. Op die manier steun je WELOVECOLLETTE VZW zonder ook maar €1 extra uit te geven. U vindt alle grote webshops zoals Bol.com, Coolblue, Collishop, enz. terug op Trooper.

De Warmste Week

Binnenkort meer nieuws. Wij wachten, stiekem vol ongeduld, af tot de inschrijvingen van start gaan. Uiteraard kan u ons altijd al contacteren met de vraag of u voor ons een inzamelactie mag doen. Wij horen dit graag. Verras ons met mooie acties! Alle initiatieven zijn welkom!

Kom in actie!

Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie voor WELOVECOLLETTE VZW. Wil jij ook in actie komen? Op jouw manier zamel je geld in voor WELOVECOLLETTE VZW. Hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, racen, spullen verkopen. Het kan allemaal! Achter elk bedrag, groot of klein, zit een groot gebaar!