Steun
WeloveCollette vzw

Een hart voor kinderen met hersenverlamming

Kom in actie en word een held!

Steeds meer enthousiastelingen komen in actie voor WELOVECOLLETTE VZW. Wilt u ook in actie komen? Op uw eigen manier zamelt u geld in voor WELOVECOLLETTE VZW. Hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, racen, spullen verkopen. Het kan allemaal! Achter elk bedrag, groot of klein, zit een mooi gebaar! Dit hoeft niet afhankelijk te zijn van de Warmste Week. Kom in actie en wie weet wordt u ook wel een held voor Collette!

Snel doneren via Bancontact

Storten kan vrijblijvend

U kan WELOVECOLLETTE VZW steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van WELOVECOLLETTE VZW op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Vrije giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens doneren via Bancontact.

Waarom steunen?

Collette vzw is een niet gesubsidieerde vereniging zonder structurele inkomsten en sinds bij de start in 2019 geleid door ouders. Voor de werking is Collette vzw volledig afhankelijk van giften. Uw schenking helpt ons de vzw uit te bouwen tot iets moois en zoveel mogelijk al onze doelstellingen waar te maken.

In september 2019 richtten de ouders van Collette, een meisje van 5 jaar met hersenverlamming (cerebrale parese) en een zware vorm van epilepsie, WELOVECOLLETTE VZW op (afgekort COLLETTE VZW). Hiermee willen zij de levenslange revalidatie van Collette verder bekostigen. Los van de revalidatie van Collette, willen ze de website / het infopunt verder uitbouwen en infobrochures over cerebrale parese creëren. Als ultieme droom/doel hopen ze dat Collette ook andere kinderen/mensen in een gelijkaardige situatie kan helpen met de opbrengsten van haar vzw.

U kan giften storten op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE VZW.

  • Doelstelling I : bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Collette
  • Doelstelling II : ontwikkeling informatieplatform website – brochure ed.
  • Doelstelling III : andere kinderen, mensen met cerebrale parese en projecten helpen – opkomen voor hun rechten

Wij verkeren nog niet in de mogelijkheid om fiscale attesten uit te reiken gezien de jonge anciënniteit van onze vzw. We stellen alles in het werk om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen.

Doelstellingen WELOVECOLLETTE VZW

Doelstelling I

Bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Collette.

Doelstelling II

Ontwikkeling van een infopunt, website en brochure over cerebrale parese.

Doelstelling III

Andere projecten en kinderen met cerebrale parese ondersteunen en opkomen voor hun rechten.

Giften

U kan WELOVECOLLETTE VZW steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van WELOVECOLLETTE VZWop het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens doneren via Bancontact.

Facebook inzamelactie

Wilt u ook een inzamelactie doen ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW? Het kan voortaan gemakkelijk via Facebook! Start vandaag nog, maak een leuke pagina en zamel mee geld in voor Collette haar goede doel.

Steunen als bedrijf

U kan als bedrijf WELOVECOLLETTE VZW steunen door contact op te nemen met info@welovecollette.be of het sponsorformulier in te vullen. Dit kan een geldelijke steun zijn alsook een sponsoring van producten of materialen. De materialen en/of producten kunnen gebruikt worden tijdens één van de benefietacties of verkocht worden ten voordele van de VZW. Wij schrijven facturen mbt de sponsoring uit.

Trooper

U kan uw online aankopen bestellen via webshops op Trooper. Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar WELOVECOLLETTE VZW. Op die manier steunt u WELOVECOLLETTE VZW zonder ook maar €1 extra uit te geven. U vindt alle grote webshops zoals Bol.com, Coolblue, Collishop, enz. terug op Trooper.