MAMAZOET INPAKACTIE

Nieuws Acties (archief) Mamazoet inpakactie

Tijdens de eindejaarsperiode kan je uw aankopen bij Mamazoet laten inpakken. Hiervoor vraagt men een euro, dewelke integraal naar WELOVECOLLETTE VZW gaat. Een heel mooi gebaar van deze prachtige baby -en kinderwinkel. Ga zelf alvast een kijkje nemen op de webshop.

Het idee voor Mamazoet ontstond tijdens het zoeken naar een perfect cadeautje voor de baby van een vriendin. Laura, de eigenaar, was op zoek naar iets uniek, leuk én goed voor het milieu. Tijdens de zoektocht kwam ze heel veel leuke en kleinere merkjes tegen waar ze instant op verliefd werd. Langzaamaan begon het toen een beetje te kriebelen…

Hoe leuk zou het zijn om ooit deze merkjes te kunnen bundelen? Enkele babysteps verder was het zover: het idee werd realiteit. Met haar visie – het beste voor onze kleintjes en de wereld waarin ze opgroeien – in het achterhoofd vond Laura al snel een naam voor haar droom: Mamazoet. Genaamd naar haar grootmoeder die kindjes uit Parijs opving om ze een betere start te kunnen geven.

De merkjes bij Mamazoet zijn stuk voor stuk zorgvuldig gekozen: ze zijn eco-friendly & hechten een groot belang aan een eerlijke productie. En sinds Laura zelf mama is van een prachtige dochter is ze er nog meer van bewust hoe belangrijk dat is.

Mamazoet.be