SPONSORTOCHT NAAR SCHERPENHEUVEL

TOTALE OPBRENGST 2675,00 EUR
TVV COLLETTE VZW
Nieuws Acties (archief) Sponsortocht Scherpenheuvel

 2 jaar geleden kregen we de diagnose: ons dochtertje Louise heeft cerebrale parese

– Mama van Louise

Een initiatief van de mama van Louise, een kindje met cerebrale parese.

Tijdens onze zoektocht naar informatie en therapieën leerden we andere ouders & kindjes met cerebrale parese kennen.

We zijn intussen meer dan 2 jaar na de diagnose & Louise doet het voorlopig goed!

Voorlopig.. Niemand kan ons met zekerheid zeggen wat de toekomst brengt. Een hersenletsel is heel individueel én evolutief.

Helaas zijn er andere kindjes die het momenteel veel zwaarder hebben. Colletje is hier één van.. Dit meisje & haar ouders zitten in ons hart.

We willen heel graag iets doen om haar & andere kindjes die het moeilijk hebben te steunen. Het is een zwaar parcours met dure therapieën die vaak niet terugbetaald worden, om nog maar te zwijgen van andere hoogoplopende kosten..

Mijn papa en ik zullen daarom tijdens het weekend van 3 en 4 oktober van ons thuis naar Scherpenheuvel stappen (40km) t.v.v. WELOVECOLLETTE VZW

We willen op die manier ons steentje bijdragen waar we kunnen..

Helpen/steunen jullie ons mee?!

Deel deze pagina:

SPONSOR VIA HET REKENINGNUMMER

BE47 7360 6320 6880
ten gunste van Collette vzw met vermelding “Scherpenheuvel”

Let op: vergeet “scherpenheuvel” niet te vermelden als mededeling in uw overschrijving. Zo kunnen wij uw sponsorbedrag linken aan het initiatief. Wij verkeren nog niet in de mogelijkheid om fiscale attesten uit te reiken gezien de jonge anciënniteit van onze vzw. We stellen alles in het werk om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen.

SPONSOR VIA BANCONTACT

Sponsoren als bedrijf

U kan als bedrijf WELOVECOLLETTE VZW sponsoren door contact op te nemen met info@welovecollette.be of het sponsorformulier in te vullen. Wij schrijven facturen mbt de sponsoring uit.

Collette

“Collette, een meisje van 4 jaar, liep ten gevolge van een herseninfarct bij de geboorte een groot hersenletsel op. Hierdoor heeft zij hersenverlamming (ook cerebrale parese of kort CP genoemd). Concreet houdt dit in dat zij moeilijkheden heeft bij het bewegen van de linkerhelft van haar lichaam. Zo is wandelen zeer moeilijk. Haar arm en hand kan ze amper bewegen, noch aansturen. Ze krijgt permanent sondevoeding. Sinds augustus 2019 heeft Collette een zware vorm van epilepsie ontwikkeld. Ze deed reeds verschillende levensbedreigende epileptische aanvallen waar de MUG telkens meer dan een half uur nodig had om haar er doorheen te helpen. Na een lange zoektocht naar geschikte medicatie is gebleken dat haar epilepsie niet onder controle te krijgen is. Een lange en zware zoektocht staat haar en de ouders nog te wachten…

Collette haar leven staat een groot deel in het teken van haar handicap. Het is een rugzak die ze meedraagt en altijd zal moeten blijven dragen. Desondanks blijft ze positief. Positief zijn én blijven is dan ook haar boodschap naar iedereen. We laten ons hoofd te vaak hangen. Terwijl we ons beter blijven focussen op de positieve dingen van het leven. Wat natuurlijk niet wegneemt dat Collette haar parcours énorm zwaar is, en er ook af en toe traantjes vloeien… Maar uiteindelijk moet ze weer verder. Blijven vechten en blijven volhouden!”