WINTERWONDERMARKT 2020

TEN VOORDELE VAN WELOVECOLLETTE VZW
Evenement geannuleerd wegens COVID19.

Beste mensen,

Tot onze grote spijt mag onze WINTERWONDERMARKT 2020 niet doorgaan omwille van de COVID19 crisis.

Voor ons als liefdadigheidsorganisatie is dit een grote domper, maar ook voor jullie allemaal is dit hoe dan ook een (zoveelste) spijtige zaak.

Wij hopen in 2021 onze WINTERWONDERMARKT alsnog te organiseren en kunnen hopelijk ook dan op jullie rekenen!

Veel sterkte en een goede gezondheid tijdens deze moeilijke periode.

Hopelijk kunnen we met Kerst op z’n minst gezellig samenzijn met onze naasten en geliefden.

Wij wensen jullie het allerbeste namens het ganse Team WELOVECOLLETTE VZW.

Tot snel!

Standhouder worden?

Wil je graag deelnemen aan de WINTERWONDERMARKT in Oostmalle en je inschrijven als standhouder? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info! Let op: enkel voor lokale handelaars uit regio Malle. U kan zich reeds officieel kandidaat stellen via onderstaand formulier.

Houd deze pagina in de gaten!

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 zal er een magische wintermarkt te Oostmalle plaatsvinden. Dit ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW. U zal er kunnen genieten van een feeërieke sfeer in de meest gezellige en wonderlijke tuin van Vlaanderen. Meer info binnenkort. Locatie blijft voorlopig geheim… Dagelijks zijn jullie allemaal welkom van 14u00 tot 23u00.

Eten en Drinken

Eet -en drinkstanden worden uitgezonderd voorzien door de initiatiefnemer WELOVECOLLETTE VZW zelf. Andere eet -en drinkstanden worden dan ook niet toegelaten. Wel toegelaten: bijvoorbeeld het verkopen van flessen sterke drank / wijnen, manden met etenswaren als geschenk.

Standhouders

De kostprijs van de standen gaat integraal naar WELOVECOLLETTE VZW. U betaalt voor de drie dagen (vrijdag, zaterdag én zondag) en bent dan ook gebonden aan de openingsuren. Als handelaar betaalt u 100 euro voor één stand. Indien u een percentage of bepaald product ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW aanbiedt krijgt u 25% korting en betaalt u 75 euro voor een stand voor de 3 dagen. Wanneer u een initiatiefnemer bent en waren verkoopt waarvan de opbrengst volledig ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW is, betaalt u geen standplaatsvergoeding. Een stand meet 3m op 3m. U kan maximaal 2 standen huren. Dit om zoveel mogelijk verschillende handelaars de kans te geven.

Een elektriciteitsaansluiting wordt voorzien per stand.

Zelf te voorzien:

  • Tent (3×3)
  • Tafel(s)
  • Stoel(en)
  • Verlengkabels

U bent volledig zelf verantwoordelijk voor de inrichting van uw stand / kraam. Muziek en LED-licht (lampionnen) worden voorzien door de organisatie en mogen niet zelf meegebracht worden. Dit om de gecreëerde sfeer en inrichting te behouden over de volledige Winterwondermarkt.

Elke standhouder heeft dagelijks recht op een kom warme soep en een warme maaltijd naar keuze. Uiteraard mag u hier een vrije bijdrage ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW voor doneren. Dit is echter geen verplichting. Drankbonnetjes dienen aangekocht te worden ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW. Eigen drank wordt niet toegelaten, tenzij water.

Met dank aan :