FC Eindhoven – Jong PSV 1-2

Voetbalman zet dankzij FC Eindhoven 13€ opzij voor Collette vzw
Nieuws Matchverslagen FC Eindhoven – Jong PSV

Voetbalman, het project. Vorig jaar ging het bekijken van wedstrijden redelijk vlot, tot in april. Daar stopte het. Er kwam namelijk een penaltytornooi aan waar ik volle aandacht aan gaf. En in de daaropvolgende zomerse transferperiode haalde ons gezin met tweede dochtertje Rosa een nieuwe aanwinst binnen, het vervolg kan je raden. Voetbal? Jooooeeee!

Vrijdag was ik echter terug op weg, ein-de-lijk! De rit bracht me naar het gezellige Jan Louwers Stadion waar FC Eindhoven, eenmalig kampioen van Nederland, haar thuiswedstrijden afhaspelt. Fijne club die altijd wel een blik Belgen in haar selectie heeft lopen en in het verleden enkele keren een ‘Belgen-dag’ organiseerde waarbij Belgische voetbalfans gratis of aan halve prijs een match mochten bijwonen.

Op het veld uitkijken naar de Belgen Samy Bourard, Elton Kabangu, Matthias Verreth en Lennerd Daneels. Beide teams probeerden hoog druk te zetten en mooi voetbal op de mat te brengen. FC Eindhoven was het sterkste team, maar domme individuele fouten maakten dat het beloftenelftal van grote broer PSV met de 3 punten aan de haal ging. Meest onder de indruk was ik van Jong PSV-er Joel Piroe, nummer 10 met gouden voetjes.

Voor mij was het even ‘thuiskomen’, na een lange afwezigheid van de tribunes. Leuke plaats aangeboden door FC Eindhoven in een leuke tribune. Rukwinden, ijskoude wind en felle regenbuien maakten het plaatje af.

Back on track 🤟⚽️🙃

Bedankt FC Eindhoven! ❤️

PS: de slechte kwaliteit van de “telefoonfoto’s” moet je er zoals steeds bijnemen