BEDRIJFSSPONSORING

Sponsors Bedrijfssponsoring

Sponsor worden?

Wilt u WELOVECOLLETTE VZW sponsoren? Wij hebben altijd financiële middelen nodig. U kan steeds een gift doen door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt hiervoor een sponsorfactuur. Denkt u WELOVECOLLETTE VZW op een andere manier te kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

WELOVECOLLETTE VZW is een niet-gesubsidieerde liefdadigheidsorganisatie. Al de inkomsten komen van giften, sponsoring en liefdadigheidsacties. We zijn dan ook steeds op zoek naar bedrijven die onze organisatie financieel mee willen ondersteunen.

Interesse? Neem contact op via info@welovecollette.be of vul onderstaand formulier indien u meteen wilt sponsoren.

Er zijn tal van mogelijkheden om ons te steunen. Hier enkele voorbeelden:

  • Uw bedrijf doet een gift of sponsoring aan WELOVECOLLETTE VZW(vb. €500, €2000, €5000,…)*.
  • Uw bedrijf kan materialen en/of producten schenken dewelke wij kunnen gebruiken tijdens één van de benefietacties of verkocht worden ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW. Bijvoorbeeld materiaal voor een kraampje, wijnen/snoep/wafels(ed) dewelke verkocht worden,…
  • Maak collega’s warm om samen een actie te organiseren ten voordele van WELOVECOLLETTE VZW. Bijvoorbeeld op een opendeurdag, tijdens een bedrijfsevenement, op een fuif,… Wij ondersteunen graag uw actie!
  • Koop merchandising of andere artikelen uit onze webshop om aan werknemers te schenken. De opbrengst ervan gaat integraal naar WELOVECOLLETTE VZW.
  • Doe de online aankopen van uw bedrijf via Trooper. Het kost uw bedrijf niets, maar voor elke aankoop die u doet gaat er een percentje van het aankoopbedrag naar WELOVECOLLETTE VZW.

*Voor uw gift ontvangt u (indien gewenst) een sponsorfactuur.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.